På Better Feast arbetar man för att göra din vardag enklare. Man vet hur svårt det kan vara att handla och laga nyttig mat, samtidigt som barnen ska hämtas, jobbet ska skötas och hemmet ska städas. Vi lever i en tid då många av oss har fullspäckade scheman och många måsten vilket enkelt leder till stress, utbrändhet och irritation inom relationer. Better Feast vill därför hjälpa dig med maten så att du och din familj kan njuta av hälsosam kost utan att det ska inskränka din arbetstid.

Det som skiljer Better Feast från andra liknande företag är att man inte erbjuder traditionella matkassar. Du får alltså inte hem kassar med recept och ingredienser där du behöver tillaga rätterna själv. Istället får du färdiglagade rätter direkt hem till din dörr. Därför är Better Feast perfekt för dig som vill spara in så mycket tid som möjligt på matlagningen.

Företagspresentation och snabbfakta

Better Feast är ett danskt företag som är verksamt i Danmark, Sverige och Tyskland. Företaget erbjuder olika typer av matlådor för att förenkla vardagen för sina kunder. De skickas hem direkt till din dörr veckovis och du har stor flexibilitet när det gäller valet av menyer. När du väljer Better Feast väljer du ett företag som lägger stor vikt på råvarornas kvalitet och du kan därför känna dig trygg med att du inte bara får mat som inte bara är god men även färsk och näringsrik.

Viktigt att veta om Better Feast:

 • Danskt företag
 • Erbjuder färdiga matlådor
 • Fokus på råvaror av hög kvalitet
 • Fokus på hälsosam kost
 • Erbjuder flera olika typer matlådor
 • Erbjuder matlådor i olika prisklasser
 • Skickar hem matlådorna till din dörr

Matkassealternativ

Better Feast erbjuder just nu fyra olika matlådor, nämligen:

 • Familjelådan
 • Vardagslådan
 • Viktminskningspaketet
 • Sommarpaketet

Familjelådan

Familjelådan är perfekt för hela familjen. Den är utvecklad i samarbete med dietister för att alla måltider ska vara lika nyttiga som goda. Perfekt för dig som är mån om hela familjens hälsa! Du kan välja mellan nio olika menyer veckovis och på så vis få en varierad kost varje vecka.
Pris från cirka 449 kr/vecka.

Vardagslådan

Vardagslådan är precis vad det låter som, nämligen en matkasse med praktiska och nyttiga rätter som passar varje dag. När du väljer det paketet får du färdiga matlådor som du kan njuta av så fort du kommer hem från jobbet. Tack vara den smidiga förpackningen kan du också ta med lådorna till jobbet eller skolan.
Pris från cirka 850 kr/vecka.

Viktminskningspaketet

Vill du gå ner ett par kilo? Då är Viktminskningspaketet ett riktigt bra alternativ för dig. Då kan du få menyer som har tagits fram tillsammans med dietister så att du kan få en trygg viktminskning. Självklart innehåller rätterna mer än bara sallad och gurka – nyttig, kalorisnål mat kan vara minst lika god som en pizza eller hamburgare! Dessutom har du koll på hur många kalorier varje rätt innehåller.
Pris från cirka 1178 kr/vecka.

Sommarpaketet

Även Sommarpaketet är ett bra val för dig som vill äta nyttigt och eventuellt gå ner i vikt. Paketet börjar med en smoothiekur som rensar kroppen och ger en boost av viktiga vitaminer och mineraler. Menyerna utgörs av lättare rätter som passar utmärkt på sommaren när det är varmt och man ofta äter mindre än på vintern. Dessutom är de kaloriberäknade så att du får i dig rätt mängd, och även ett träningsprogram ingår.
Pris är cirka 4159 kr för 4 veckor.

Prenumerationer, leverans och bindningstider

Prenumerationer

Som kund hos Better Feast kan du antingen beställa enstaka matkassar eller prenumerera på tjänsten. Du väljer själv om du vill ha matlådor hemskickade varje eller varannan vecka. Du kan beställa matlådor till alltifrån en till fem personer en till fem dagar i veckan.

Leverans

Better Feast levererar till nästan alla orter i Sverige, men det finns vissa undantag. Därför får du börja med att ange din postadress om du är intresserad av företagets matlådor. Då kan du snabbt se om de kan leverera till just din ort. När du beställer matlådor av Better Feast får du hem leveransen direkt till din dörr.

Bindningstider

Som kund hos Better Feast har du ingen bindningstid. Du kan säga upp din prenumeration när som helst. Om du säger upp tjänsten innan nästa betalningstillfälle får du inga flera leveranser.

FAQ

Erbjuder Better Feast vegetariska alternativ?

I skrivande stund finns det ingen möjlighet att beställa vegetariska eller veganska matlådor. Däremot är detta något som företaget planerar att införa i framtiden.

Finns det allergivänliga matkassar?

Better Feast kan tyvärr inte anpassa matlådorna efter eventuella allergier.

Vilka dagar och tider levereras matkassen?

Matkassarna levereras söndag – tisdag beroende på vilken ort du bor på. Leveransen sker mellan kl. 13.00 och kl. 20.00 på söndagar och kl. 17.00 – 22.00 på måndagar och tisdagar. Om du loggar in på Mina sidor kan du se när just du kommer att få hem din leverans.

Vilka betalningsmetoder erbjuds?

Betalningen sker via bankkort eller kreditkort. Den ska göras 8 -12 dagar innan leveransen beroende på vilket paket du beställer.

Kan man skräddarsy sina matlådor?

Som prenumerant på familjelådan kan du välja mellan flera olika menyer varje vecka. Du kan också göra ändringar vad gäller valet av fläskkött och fisk. Det gör du via Mina sidor.

Kontaktuppgifter

Om du har frågor eller funderingar kring Better Feasts tjänster är du välkommen att kontakta företaget. De har en FAQ-sida där du hittar svar på många vanliga frågor. Om du inte hittar svar där kan du kontakta företaget via telefon eller mejl. De lovar att svara inom 24 timmar och deras kontaktuppgifter är:

Självklart kan du också höra av dig till Better Feast via Facebook eller Instagram!

Kundbetyg

Better Feast har många nöjda kunder. De allra flesta som har lämnat ett betyg på Trustpilot har gett företaget fem stjärnor. Några av aspekterna som uppskattas är variationen och de många grönsakerna som matlådorna innehåller. Andra påpekar att deras vardag har förbättrats och blivit enklare tack vare företagets praktiska och samtidigt nyttiga matlådor. Att äta nyttigt behöver inte vara någon tidskrävande process längre, utan det går att lösa enkelt genom att beställa matkassar från Better Feast. De här omdömena är bara några av de positiva recensioner vi kan hitta om Better Feast!

3.6/5 - (155 votes)

Har du testat Betterfeast?
Berätta vad du tyckte.

3.6/5 - (155 votes)